ACASĂ
04 May 2022
Site public

Dotarea Centrului digital din cadrul Colegiului National Stefan cel Mare-Tg. Neamț,


În data de 08.10.2021 a fost finalizată subactivitatea A2.1 Dotarea și punerea în funcțiune a spațiilor educaționale din proiect.
În cadrul subactivității a fost realizată dotarea Centrului digital din cadrul Colegiului National Stefan cel Mare-Tg. Neamț, astfel: mese 25 bucati, scaune 25 bucati, tablete 25 bucati, dulapuri depozitare 2 bucati, TV-1 bucata, sistem audio-1 bucata, echipament de supraveghere video-1 bucata, tabla interactiva -1 bucata, laptop-1 bucata, server -1 bucata, Kit VR - 2 bucati, multifunctionala-1 bucata și o Plaforma pentru gestiunea traiectului educational si a comunicarii cu parintii https://acasa.cnsm.ro/app/login
În vederea desfășurării activităților proiectului, în cadrul Centrului Școlar pentru Educație incluzivă (CsEi) Tg. Neamț au fost achiziționate 10 tablete și un laptop. De asemenea, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1, comuna Răucești au fost achiziționate 25 de tablete și un laptop.
În cadrul spațiilor educaționale se va asigura accesul tuturor copiilor și elevilor, experții proiectului asigurându-se că nu vor fi în niciun fel dezavantajați copiii de etnie romă, copiii provenind din mediul rural sau cei cu CES.